torstai 7. elokuuta 2014

Eläimellinen kesä!

Seuraavalla kuvasarjalla ei ole mitään tekemistä muodin kanssa, joten etsiessäsi sitä valitse toinen postaus. Tulossa on enemmän kesäisiä kuvia paikoista, missä olen häärinyt viimeisen kuukauden aikana. 


Miu! Kuka tätä ei rakastaisi. Bebe on mun rentoutumisvalmentaja. Sen slogan on "heitä pois huolesi ja tajuntasi varsinkin, jos joku rapsuttaa sinua". 


Kamuni Eva tuli käymään Parkanossa ja lähdimme päivävaellukselle Seitsemiseen. Päivä oli upea, mutta hyttyset olivat kovin verenhimoisia. 


Vaellusasu. Joo nauran juuri nyt itselleni joten go for it! 



Keskellä Seitsemistä on Perinnekylä, jonne saavuttaessa ainakin minulle tulee tunne kuin tulisi mummolaan. Toisinaan Perinnekylän ovet ovat auki ja siellä ihmiset elelevät kuin ennen muinoin. Tehdään vähän seipäällä heinää ja leivotaan leipää.





Paikalla on kesäisin myös eläimiä ja saatoin vähän seota, kun pääsin rapsuttelemaan lampaita. En kestä oikeasti niiden määkimistä! Se on jotain maailman hellyyttävintä.

















Ei sitä tarvinnut kuin kolme vuotta asua Oulussa niin alkaa arvostamaan maaseutua ja sen omaa kauneutta. Mainostan itseäni täysin urbaanina ihmisolentona, mutta sisälläni taitaa asua maalaistyttö. 

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti