tiistai 8. huhtikuuta 2014

Yllätyshyökkäys parturiin

Tein eilen yllätyshyökkäyksen kampaajalle. Olin suunnitellut hiusten leikkaamista korkeintaan ajatustasolla, mutta maanantaina olin niin kyllästynyt kuolleisiin latvoihini sekä haaleaan hiusväriini, että päätin hankkia tukalleni kevätpäivityksen. 

Työmatkani varrella Etu-Lyötyssä sijaitsee Parturi Kampaamo Glorisa, joka lopulta päätyi yllätyshyökkäykseni kohteeksi. Ilmiselvästi kohtalolla oli osuutta asiaan, sillä liikkeenomistaja Salma on aivan mahtava persoona ja huippu kampaaja! Erityismaininta avoimesta ja kansainvälisestä meiningistä, joka parturissa oli valloillaan- nautin siitä suuresti.


Hiukseni saivat (täysin aiheesta) hieman palautetta Salmalta, koska latvat olivat oikeasti jo hyvin huonossa kunnossa. Päädyimme lyhentämään hiusta reilusti. Lupasin myös parantaa tapani ja helliä tästä lähin hiuksiani viikoittain tehohoidolla ja leikkaamalla latvojani useammin. Hiusten leikauttaminen ei ole tästä lähtien ongelma, sillä Salma veloittaa opiskelijaa hiustenleikkauksesta 17e. Not bad!


Hiuksiini laitettiin myös kahden sävyisiä raitoja. Viime värjäyksellä olin ottanut tumman sävyn juureen ja vaalean liukuvärjäyksen latvoilleni, mutta koko pään raidoitus oli kiva piristys Oulun kylmään kevääseen. Raikasta sanoisinko.





Suuret kiitokset vielä Salmalle! Itse olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja hiukset ovat muutenkin saaneet kehuja osakseen. 

Muistakaa leikkauttaa latvanne ja käyttää hoitoainetta!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti