lauantai 3. toukokuuta 2014

Makia perjantai Oulusa

Eilen vietin viimeistä päivää Oulussa seuraavaan kolmeen viikkoon. Vietin laatuaikaa äitini ja tätini kanssa hyvän ruuan ja teatterin merkeissä. Kävimme syömässä päivällistä Puistolassa. Puistola täytti kaikki odotukseni jälleen kerran!



Me tytöt saimme seuraamme myös hieman mieskomeutta :)



Ja se ruoka. Tällä kertaa valitsin listalta lammasmakkaraa. En ole ennen syönyt lammasta makkaran muodossa, mutta se oli jotain ihanaa. Pitää yrittää tehdä tätä kotonakin. Täydellistä!


Aikaisemmassa postauksessani Puistolasta kerroin Puistolan ihanista vessoista. Tällä kertaa ikuistin ne kuvaksi. 

Päivä jatkuin ruuan jälkeen Oulun kaupunginteatteriin, jossa kävimme katsomassa musikaalin Housut pois! Olen nähnyt aikaisemmin Housut pois! elokuvan ja tiesin, että jotain hulvattoman hauskaa olisi luvassa. 




Näytelmässä kaksi mieskaverusta jäävät työttömiksi. He epätoivoisesti yrittävät keksiä tapaa ansaita rahaa ja päätyvät monen mutkan kautta rekrytoimaan muita työttömiä, elämän kolhimia miehiä striptease-tanssiryhmää. Miehet saavat järjestettyä itselleen keikan ja alkavat tehdä itselleen tanssinumeroa. Näytelmässä näytteli myös naisia vaimojen ja tyttöystävien rooleissa.

Näytelmä on paras musikaali, mitä olen aikoihin nähnyt. Juoni eteni ripeästi ja nauramiselta ei voinut välttyä. Vaikka kyseessä oli ratkiriemukas irroittelu, näytelmä sivusi myös ajankohtaisia aiheita kuten työttömyyttä, homoutta ja naisenasemaa yhteiskunnassa. 

Jos siis kaipaat piristystä elämääsi, näe ja koe tämä musikaali! Opiskelijalle lippu kustantaa vaivaiset 17e. 




Farkkutakki ja hame Pull&Bear, paita kirppari, koru Indiska


Eksyessänne teatteriin muistakaa aina varata väliajalle kahvit ja pullat etukäteen. Näin vältytte jonotukselta ja pääsette samantien valmiiseen pöytään väliajan alkaessa. Tälläiset herkut odottivat minua. NAM!

Katsotaan, milloin minusta kuuluu seuraavan kerran, sillä lennän maanantaina viideksi päiväksi kohti Lontoota. Ajattelin viihdyttää itseäni seikkailemalla kamerani kanssa kahviloissa, kirpputoreilla ja muutenkin kaupungin sykkeessä. Katsotaan, minne kohtalo minut johdattaa.

See ya!

-Emilia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti