tiistai 20. toukokuuta 2014

Tampereella

Heissulivei! Kerron nyt hieman inspiroivasta sunnuntaistani, jonka vietin Tampereella Muotikirppiksellä. Aamu alkoi ystäväni Arlenen tekemällä aamupalalla, mikä oli pirtsakan keltainen. Arlene on yksi Muotikirppiksen järjestäjistä, joten pääsin seuraamaan kyseistä tapahtumaa alkujärjestelyistä loppusiivoukseen.

Tietämättömille tiedoksi, että Muotikirppis on Tampereella järjestettävä muotitapahtuma. Toisin sanoen kyseessä on kirpputori, jossa vaatteitaan myyvät muotia hengittävät, upeat naiset. 

Tapahtuman markkinointi tapahtuu lähinnä somessa. Mielestäni juuri se tekee Muotikirppiksestä  mielenkiintoisen tapahtuman, sillä kävijät voivat jättää itsestään ¨jalanjäljen¨ tapatumaan osallistumalla esimerkiksi Instagrammissa järjestettäviin kilpailuihin.




Pakkahuoneen sali täyttyi nopeasti muodista. ;)


Rakastuin tämän tytön pöytään. Tyttö oli lähdössä töihin Jenkkeihin ja siksi myi omaisuuttaan hyvin edullisesti. Kiitos ihanasta saksalaisesta vintage paidasta ja keltaisesta villapaidasta!


Alkujärjestelyiden lomassa kävin katsomassa jonoa, kyllä JONOA, Muotikirppikselle. Jo tunti ennen tapahtuman alkua laskeskelin jonossa olleen 50 ihmistä. 




Kun Pakkahuoneen ovet avattiin, kaikissa myyntipöydissä alkoi mahdoton tohina. 


Meikä oli pukeutunut Lontoon Primarkista ostettuihin kukkahaalareihin. Haalareiden alla minulla oli Expressin pitsipaita.


Muotikirppiksellä oli myös monenlaisten yritysten ständejä. Itse eksyin Elina K:n meikkiständille, missä testasin oranssihtavaa huulipunaa. 


Saatoin hieman autellakin Muotikirppiksen tyttöjä sunnuntaina. Minun funktioni oli myydä Uhana Designin Muotikirppikselle suunnittelemaa kassia. Eikö ole soma! Meitsi sai yhden eli tälläisen voi nähdä myös Oulun katukuvassa. 


Ennen loppusiivousta Muotikirppiksen tytöt tarjosivat skumppaa ja vaahtokarkkeja. Eikö olekin ihanat värit!

Vaikka Muotikirppiksellä oli huippua, olin ihan kuitti kaiken sen muodin jälkeen. Vahingossa otin parin tunnin päikkäritkin hups. 

Maanantaina heräsin onnellisena uuteen aamuun ja edessä oli päivä Tampereella. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että taidan olla hieman erikoinen nuori. Olen myös hyväksynyt sen ja antanut itselleni luvan kulkea julkisilla paikoilla sateenkaarihousuissa, jos siltä tuntuu.



Päivä Tampereella päättyi Andy Warhollin taidenäyttelyyn. Näyttelyn ihanaa väriloistoa ei valitettavasti saanut kuvata. Tampereella vieraileville näyttelyä voi kuitenkin suositella lämpimästi. 

Haluan myös suositella Sara Hildenin taidemuseon kahvilaa. Ihanat tarjoamiset! Kehuessani vuolaasti kahvilaa myyjättärelle kahvilan antimia, hän tokaisee ¨on tätä kuulemman, joissakin blogeissa kehuttu, mutta en minä sellaisia ehdi lukea¨.

Huomenna Ouluun.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti