lauantai 10. toukokuuta 2014

Tavallisuus on laiskuutta

Palasin eilen sateisesta Lontoosta Suomeen ja lähden huomenna Pietariin. Imin itseeni kuin sieni vaikutteita Lontoon katutyylistä ja olen äärimmäisen innostunut erilaisista printeistä. Farkku on myös kova juttu! 

Matka oli "mind blowing" ja tapasin uskomattomia ihmisiä. Niin, kun matkustaa yksin on pakko laittaa itsensä likoon ja aloittaa puhuminen tuntemattomien kanssa. Mahtavia keskusteluja ah. 

Lisää Lontoota tulee vasta Pietarin matkan jälkeen, kun menen nopean nettini ääreen Ouluun. Parkanossa kuvien lataaminen on tuskallisen hidasta. Venäjälle mars.

Za vaše zdorovje!






Lippis New Era, Lasit Romea&Julia, Anorakki RCollection, Housut Primark, Kengät Vagabond, Farkkutakki ihana vintagenainen Camdenin katukaupasta & Levi's




Kyllä, sain Lontoossa ILMAISEN hiustenleikkauksen. Katie bongasi minut kadulta ja pyysi käymään Tony&Guy akatemialla, jotta hän voisi leikata hiuksiani harjoitustyönään. Katien hiusmalli oli perunut viime hetkellä tulonsa ja hän tarvitsi, jonkun tuuraamaan mallin roolia. Siinä sitten leikattiin tukkaa pari tuntia ja sivusta seurasi neljä ammattilaista. Seikkailu.











-Emilia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti