tiistai 20. toukokuuta 2014

On this night of ritual


Nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikka tuo Make Up Storen huulipuna (oikea reuna) on puolet kalliimpi kuin tuo H&M:n vastaava, on se ainakin tuhat kertaa huonompi! Sain tuon huulipunan sekä kiilteen Nealta, koska hänellä ei ollut käyttöä näin tummille väreille. Ei siinä mitään, kiitos vain Nepsulle.


Taas näyttää siltä, etten osannut oikein meikata (en varmaan osaakaan), mutta tuossa vähän os.viittaa sävystä


Vedin tukan tollaiselle limanuljaska-kampaukselle, jossa viihdyin vallan mainiosti.


Kiitos tuon värihäiriön, näyttää siltä kuin mulla karsastais (ehkä karsastaakin?)


Ostin nämä Åhlensista. Kerrankin muoti, joka tuntuu mukavalta jalassa. Näillä aion sipsutella pitkin Varsovan katuja. EI varmasti kipeydy jalat (ellei tietysti sitten hierrä). Mun jalat on kyllä säälittävän kokoiset. Jää ylitilaa kärkiin, ja kokoa on huima 36.


Mun lemppari kultakääty oli onnistunut hajoamaan lentokoneessa, joten ostin tämän tilalle. En raskinut ostaa samanlaista Lindexiltä, koska hinta oli 17,95, joten päädyin nappaamaan tämän Ginatricosta hintaan 2,5e. Ei paha. 

En oikeastaan koskaan osta normaalihintaisia vaatteita (ainakaan yksin kaupoilla ollessani), joten tämä sai kelvata hyvin.

Tein juuri ruokaa, ja odottelen J:tä saapuvaksi kotiin. Olen täällä Linköpingissä enää kaksi päivää, josta saavun nopeasti Ouluun treffaamaan kavereita, ja pakkaamaan kamat kesää varten. (Toisaalta mun tulevassa kesätyössä ei tarvitse kuin lenkkareita ja shortseja, mutta koska tämä on muotiblogi, en voi esitellä niitä päivästä toiseen.) Sunnuntaina otan Anninan kanssa nokan kohti Helsinkiä, josta lähdemme maanantaiaamun pikkutunteina kohti Puolaa!

Ha det så bra, puss och kram

-Katarina  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti