lauantai 3. toukokuuta 2014

Oulun paras kirppis!


Mielipideasioista ei voi kiistellä, mutta olen löytänyt kirpputorien todellisen helmen. Lähetyskirppis sijaitsee Heinäpäässä ja olen tehnyt siellä aina mahtavia löytöjä. Kirppis sijaitsee viihtyisässä kellarissa ja sitä ei voi olla runsaiden mainoskylttien vuoksi huomaamatta. Kirpparin sisäänkäynnillä on aina monta tankoa ja koria vaatteita 20snt/kpl. Suosittelen katsastamaan nekin läpi, sillä olen usein yllättynyt positiivisesti vaatteiden kunnosta niiden hintaan nähden.




Kirppiksen tyyli on hieman retro. Uskon sen johtuvan siitä, että Lähetyskirppis on monen vaatekaapin tyhjennyspaikka. Lähetyskirppis saa siis vaattensa lahjoittajilta ja se hinnoittelee ne itse. Minun ja opiskelijaystävieni rahapussukat kiittävät kirppiksen edullisuudesta kerta toisensa jälkeen.


Vaikka itse metsästän kirpparilta vain vaatteita, siellä myydään myös huonekaluja, valaisimia, astioita yms. 



Kuvailin muutamia vaatteita, jotka erityisesti miellyttivät tänään minun silmiäni. En kuitenkaan ihan kaikkia ostanut joten sinullakin saattaa olla vielä mahdollisuus päästä näihin aarteisiin käsiksi. 


Ihastuin tämän vaaleanpunaisen kauluspaidan kuviointiin. Mallasin sitä jo farkkutakin ja näyttävät kaulakorun kanssa. Voin vain sanoa, että LOOKING GOOD!


Mustavalkoisuus on vallannut mieleni ja sydämmeni. En voinut välttyä kyseisen paidan ostolta. Paidan materiaali on ihanan pehmeä ja kevyt! Paita tulee varmasti "värittämään" kesäiltojani.



En pääse eroon nahkatakkifetissistäni. Tänään hipelöin tätä takkia, vaikka kuinka kauan mutta jätin sen silti vielä kirpparille. Kulunut, aito nahka on vain jotain käsittämättömän ihanaa. 


Lähetyskirppikseltä voi lisäksi ostaa kenkiä, hattuja ja huiveja. Erityisesti suosittelen pienijalkaisten muodinrakastajien käyvän kenkähyllyn tarkasti läpi. Kokoa 42 en ole vielä löytänyt. ;)

Kiitos Lähetyskippikselle, että sain ottaa teillä kuvia tätä postausta varten. Jatkakaa samaan malliin!

-Emilia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti