maanantai 24. maaliskuuta 2014

And suddenly I was like going to London and St. Petersburg!

Taas tein sen, minkä osaan parhaiten. Kaksi matkaa peräkkäin tiedossa toukokuulle. 5.-9.5. minut on mahdollista bongata Lontoon Camdenin kaduilta. Todennäköisesti katsastan paikallisia taidenäyttelyitä, markkinapaikkoja sekä kahviloita.

Valitsin hostelliksi matkalleni, jolle lähden siis yksin, St. Christopher's Camden Hostellin. TripAdvisor suositteli sitä- olen mainonnanuhri. Valitsin Camdenin yöpaikkani sijainniksi, sillä The Neighbourhood niminen yhtye soittaa The Electricballroomissa 6.5. ja tarkoitus olisi mennä katsastamaan poikien keikka. Harmillisesti ennakkoliput olivat päässeet loppumaan, mutta ajoissa vaan ovelle jonottamaan. Eiköhän yksi suomalainen sekaan mahdu! Camdenissa on muutenkin reipas yöelämä ja koska Lontoossa metrot eivät liiku öisin on parempi nukkua ja bailata samalla alueella.

Matka on historiallinen, koska olen ensimmäistä kertaa yötä dormissa! Nyt minusta on tulossa siis virallinen travelleri. Olin kuitenkin niin nössö, että varasin sängyn naisten dormista...

Hostellille ja lennoille TRE-LONTOO-TRE kertyi hintaa yhteensä alle 230e eli ei paha, koska matkan kesto on kuitenkin neljä yötä.


Matkustan toista kertaa Lontooseen. Mielestäni on aina hyvä antaa kaupungille kaksi mahdollisuutta, sillä ensimmäisellä kerralla on käytävä niissä niin sanotusti pakollisissa paikoissa, mitkä haluaa nähdä ennen elämän ehtoopuolta. Toisella kerralla voi keskittyä itse kaupungin tunnelmaan ja harvinaisempiin kohteisiin kuten markkinapaikkoihin, yms. 

Tosiaan toinen matkani sijoittuu Pietariin 11.-17.5.. Pietarin reissusta en oikeastaan tiedä vielä juuri mitään muuta kuin, että Allegro lähtee Helsingistä sunnuntai-iltapäivänä kohti Venäjää. Matkajärjestäjänä on Matkailualanverkostoyliopiston yksikkö ja matka on osa kurssiamme Development of Sustainable Nature Based Tourism.

Otan mielelläni vastaan matkavinkkeijä koskien niin Lontoota kuin Pietariakin!

-Emilia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti