tiistai 25. maaliskuuta 2014

Call it magic, call it true

Oon pohtinut tässä koko aamun, mitä onnellisuus on. Ja näin ollen dramaattisena ihmisenä tajusin, että minulle se koostuu pienistä asioista, sillä liian suuret tunteet pakahduttavat ja tekevät levottomaksi. Tämä aamu valkeni täydellisen aurinkoisena, ja heräsin ilman herätyskelloa auringonsäteisiin, jotka niin ovelasti livahtivat läpi säleverhojen. Onnistuin keittämään täydellistä kahvia, ja join sen ulkona terassin portailla. Lisäksi olen käymässä kotona, ja koira istui vieressäni tuon kahvimukillisen ajan, ja näytti maailman onnellisimmalta olennolta saadessaan istua siinä vieressäni. Tämän jälkeen kuuntelin musiikkia, joka sai minut tanssahtelemaan ympäri kämppää, ja koira toki pomppi vieressä koko tämän ajan ja vispasi hännällään tahtia. Oi elämä ja pienet asiat.

Lähdin käymään myös kaupungissa, ja ikuistin muutaman kuvan aina-niin-upeasta Kajaanista.


Tässä on meidän raatihuone. Se on oikeasti aika hurmaava vanha puinen rakennus. joka on mukavan värinen ja sijaitsee keskeillä paikalla Raatihuoneen torilla. 




Tässä on aarreaitta, eli meidän paras kirppari KOSKAAN. Tarinagallerian nimellä kulkee, ja entisen apteekin tiloissa. Vintagea isolla V:llä, kirjoja, vaatteita sekä antiikkia.


Päälläni mulla on H&M:n pilkkupöksyt, Dinskon nahkakengät, joku tuhat vuotta vanha takki, sekä PRISMAN aurinkolasit. 


Tuo kaulakorusysteemi on mummon Turkin tuliaisia. Se on omituinen, mutta tykkään siitä! 

Nyt ympäristöhistorian pariin. mm.

-Katarina 

1 kommentti: