lauantai 22. maaliskuuta 2014

This city needs more Boogie


Kevyehkö, vajaan 40 tunnin työviikko takana, ja voi kuulkaa, nyt minua odottaa vapaapäivä. Ajattelinkin piristää itseäni postaamalla muutaman hassunhauskan kuvatuksen, mitkä saavat ainakin omat suupieleni ylöspäin. Ja hei, eikös Kekkonen olekkin oikeassa? 

Kyseinen kuva löytyi yhdestä berliiniläisestä solukämpästä, missä vietin spontaanisti Maxin tupareita muutama kuukausi sitten. Tilannetta selittäköön, että asuntoon muuttanut poika Max oli viettänyt vaihtarivuoden Suomessa ja hän opiskelee nyt Berliinissä pohjoismaista filologiaa. Asunto oli hyvin vanhassa talossa ja sen huone korkeus hipoi kolmea metriä. Voi jos sellaisia taloja olisi täällä Suomessakin! 


Meitsi ja Max "esitetään" tässä kuvassa suomalaisia. Toisin sanoen olemme naamat peruslukemilla ja vähän jopa häpeissämme, että meistä edes kuvataan. Minulla on päälläni farkkupaita ja kukkatoppi Pull&Bearista. Laukku Primark. 



Nämä pöksyt eivät liity mitenkään Kekkoseen tai Berliiniin, mutta eikä olekkin makiat reenipökät! Tänään kävin Attackissa ja kyllä kelpaa juoksennella salia ympäri psykedeelisissä housuissa. Treenihousut Reebok.

Paneudun seuraavaksi Venäjän viisumihakemuksen tekemiseen. Toukokuussa matkailuopintoni kustantavat minulle matkan Pietariin kymmenen muun matkailualanopiskelijan kanssa. Siellä tutustumme paikalliseen kulttuuriin ja yliopistoelämään. Koska kyse on matkailuopinnoista, varmasti kestävä kehitys ja matkailun tulevaisuus ovat avainteemojamme. Samalla porukalla vietimme jo viikon Savonlinnassa pohtien kestävää luontomatkailua. Osaan jo odottaa Pietarin reissulta erittäin jännittäviä sekä monipuolisia keskusteluja.

Hersyvän hauskaa viikonloppua!

-Emilia

Seuraa blogiamme Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti