maanantai 17. maaliskuuta 2014

Puistola

Oon ollut tekemässä tutkivaa journalismia huomista varten. Tulossa on megapostaus vaihtarijutuista, so stay tuned! Tänään työpäivän jälkeen keskityin kuitenkin kahvilafiilistelyyn Puistolassa Kathin kanssa.


Oulussa huomioidaan St. Patrick's day! Puistolassa oli tarjolla juhlan kunniaksi minttusuklaa cup cakeja. En voinut vastustaa ja cup cake maistui yhtä hyvältä kuin näyttikin. 


Rakastan Puistolan tyyliä. Niin keskieurooppalainen mutta samaan aikaan niin suomalainen. Puistolassa tarjoillaan myös brunsseja ja mielestäni mun ja Katan täytyy ehdottomasti mennä testaamaan ne. Olen syönyt Puistolassa lisäksi lounassalaatin ja se oli herkkua se.

Fun fact: Puistola koostuu kolmesta osasta eli Deli, Bistro ja Kabinetit. Isompaan nälkään Bistro tarjoaa ruoka-annoksia moneen makuun. Viimeksi maistoin Bistrossa ankkaa ja se vei kielen mennessään.

Erityismaininti vielä Puistolan vessoille. Älkää missatko makeimpia vessoja ikinä!




Kahviseurani oli tänään Kathi. Hän on kotoisin Saksasta, mutta on nyt vaihdossa täällä Oulussa. Oon Kathin yhteyshenkilö AFS kautta ja nähdään sen puitteissa säännöllisesti. Tosin, koska ollaan ystävystytty niin vaihdellaan lähinnä kuulumisia, kun nähdään. Valitettavasti Kathi palaa Saksaan 99 päivän päästä, mutta onneksi se lupas tulla couch surffaa myöhemmin meitsin luo.



Meikän päivän asu. Söpö ponihuivi eurolla ja villi nahkaliivi hapsuilla viidellä eurolla Parkanon kirpparilta. Nice to know: nahkaliivin sisäpuolelle ommeltu Harley Dawison merkki luomaan ilmiselvästi katu-uskottavuutta. Maastonvihreä kauluspaita Prahan New Yorkerista. 

Huomenna edessä valtavaa superbloggausta Katan kanssa ja luvassa on kuvauspäivä, poropyöryköitä ja vaihtopostaus. Nyt kauneusunille!

-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti