maanantai 31. maaliskuuta 2014

SILKKIÄ



Teean partsilta avautuivat aika upeat näkymät



Luulin vihaavani kissoja, mutta enpäs vihaakkaan. Louise-neiti oli perin valloittava. Saatoin kuristusottein paijata häntä, koiriin tottuneena.


Kaunis lumikki-ystäväni Annina.


Teea blendasi tomaattikeittoa. Myös seinille.




NAM


Ei surkeemmat näkymät





Meikä pakkasi päiväreppuni perjantaina täyteen ja suunnistin Kuopioon Teeaa moikkaamaan. Meitä on neljän kaverin kaveriporukka, ja ollaan tunnettu seiskaluokalta alkaen, nyt meistä asuu Milla, Annina ja meikäläinen Oulussa, kun taas Teea majailee Kuopiossa. Vr kyyditti meidät Kuopioon viidessä tunnissa Kajaanin kautta. Perjantaina syötiin tomaattikeittoa sekä oliivileipää, ja juotiin punaviiniä. Lauantaina käytiin Puijonlaaksossa lenkkeilemässä, ja ai että kevät on ihana vuodenaika. Luisteltiin vielä sulamattomilla metsäpoluilla ja itse saatoin lentää naamalleni. Olipahan hauskaa. Päivästä napattiin bussi Matkukseen, ja tutkimme ruotsalaispuljujen tarjontaa. Ostin Lindexistä keltaisen villapaidan. Kyllä. Keltaisen. Näkisittepä minut nyt, FARKUT sekä keltainen paita. Kevät on todellakin hullua aikaa.

Niin siihen Kuopioon vielä, lauantaina illalla söimme Rustikissa, ja  voin suositella! Edulliset hinnat ruuan laatuun ja paikan viihtyvyyteen nähden! Illasta saatoimme taas maistella viiniä, ja sunnuntaina matka jatkui takaisin haisevaan Ouluun. Näitä viikonloppuja lisää.

Tänään luen tenttiin. Ihanaa.

-Katarina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti