sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ne jotka eivät ole koskaan ottaneet riskejä, kykenevät vain näkemään toisten tappiot

Viikko oli ja meni töiden merkeissä. Ihan hyvä juttu siinä mielessä, että saa rahaa reissuille, mutta viikon sosiaalinen elämä oli rajoittunutta. Ehdin kuitenkin tapaamaan kaveriani Evaa keskiviikkona kahvin merkeissä yliopistolla. Paransimme muun muassa maailman. Pohdimme kuilua, jonka kohtaa, jos opiskelee yliopistolla akateemisessa maailmassa, mutta työskentelee esimerkiksi siivoojana tai tarjoilijana. Jos jossakin niin siinä näkee, miten ennakkoluuloisia ihmiset ovat ja kuinka jokainen valitsee oman sosiaalisen ryhmänsä jopa tahtomattaan. Toinen ryhmä päivittelee, miten opintojen ohessa voi työskennellä, ettei tutkinto myöhästy. Toinen taas pohtii, miten mahtavaa se opiskelu on, kun maailma on avoinna vaihto-opiskelusopimuksineen ja muine reissuineen. Omasta mielestäni, tuomitsematta kenenkään elämäntyyliä tai asennetta, jossakin vaiheessa ihminen sokeutuu omille mahdollisuuksilleen. Tosi asiassa kaikki on mahdollista juuri sinulle kunhan vain ymmärrät itse pyytää sitä tulevaisuudeltasi. Okei deep shit ja olen lukenut paljon Coelhon Pyhiinvaeltajaa. 

Tänään oli pienimuotoinen kuvauspäivä ja sain houkuteltua poikakaverini ottamaan muutaman kuvatuksen päivän asuistani. 

Kuvausten aloittaminen ei silti onnistunut vaivatta..



Kuvassa minulla on päälläni Pull&Bearin flanellipaita Varsovasta, Crockerin farkut JC:stä ja Tamariksen bootsit Berliinistä. Kuvauspaikkana oli parvekkeeni ja kuvan tuoli on Homeberrystä Kankaanpäästä. Jos haluat makeeta sisustustavaraa melko halvalla, niin suuntaa Homeberryyn! Voi suositella. 


Kuvan takki on Parkanon kirpparilta. Takki on tehty Suomessa ja se maksoi huimat 7e. Rakkautta ensisilmäyksellä. Huivi ja lasit Primark. 


Koska kaikki on mahdollista, mietiskelen viettäväni elokuun lomaa ja suuntaavani junalla kohti Eurooppaa. Tämän viikon pääni on pitänyt koossa reililipun hankkimisen suunnittelu. Matkalle lähtisin yksin, mutta ajattelin kamuille ehdottaa, että minua saa tulla tapaamaan, minnepäin Eurooppaa tahansa. Haluan kuitenkin aloittaa matkan Virosta ja Tallinnan kautta matkata Riikaan ja Vilnaan. Siitä olisi hyvä jatkaa Puolan kautta kohti muita Itä-Euroopan kohteita. Isä lupasi jo minulle matkaan oman Jonsereerin eli John Deeren rinkkansa!

Kyseenalaistakaa elämänne.
-Emilia 
Otsikon sitaatti Paolo Coelho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti