lauantai 22. maaliskuuta 2014

Riisutut eturivin hihittäjät takatalvesta


Emilia Heinäpäässä yhtä katu-uskottavana kuin kuvan oikean laidan herrat. Turkis on Century 21:stä, housut Zarasta tämän kevään mallistosta, kengät ja pipo Primarkista. 


Tyylistä emme tingi. Mhmm.


Oulun kaupunginteatteri. Emilialla päällään Selectedin jakku. 



Laukku Pentti Palmroth. 


Musta aluspaita Zara.


Katarinalla tässä Bershkan mekko. Se on yläosasta läpinäkyvä ja helma on ihan kokomusta. Huonostihan se tässä näkyy, kun tuo jo edellisissä kuvissa esiintynyt viitta peittää näkyvyyden.



Emilia halusi samaistua "Riisuttuna" näytökseen ja laittoi päälleen läpikuultavat housut. Onneksi Ouluun saapui takatalvi ja läpinäkyvien housujen alle sujahtivat mustat villasukkahousut.


En hillitse ihmisyyttäni. Totta.


Vox- viinibaari. Jos haluat saada viikonloppusin istumapaikan, saavu ajoissa!





Tänään vietimme kulttuuri-iltaa, ja länttäsimme takamuksemme teatterin penkkiin ja kävimme katsomassa nykytanssi-esityksen "Riisuttuna". Esitys oli sekoitus nykytanssia sekä nykymusiikkia, esitys oli näiden kahden elementin fuusio. Emme olleet ihan varmoja esityksen jälkeen, mitä oikeastaan ajattelimme, mutta hämmennys oli ainakin ensimmäinen tunne. Olimme varmaankin esityksen nuorimmat katsojat, ja täytynee myöntää, että saatoimme hihittää jokusen hetken, kun tanssijat riisutuivat ilkosilleen noin minuutti esityksen alkamisesta. Lähdimme puimaan esityksen aiheuttamia fiiliksiä Vox-viinibaariin ja tilasimme punaviinipullon sekä juustolautasen. Siellähän se muutama tunti taas vierähti, ja olipahan ainakin ikimuistoinen perjantai jos ei muuta. Törmäsimme muun muassa baarissa esityksen tanssijoihin ja iki-ihanaan Marco Bjuströmiin. Hämmentävää.

-Katarina&Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti