tiistai 18. maaliskuuta 2014

"Ole kuin reunojen yli tulviva lähde, älä kuin allas jossa seisoo vesi"

Kiireiden keskeltä saimme raivattua kuitenkin muutaman tunteroisen asukuvauksille. Tällä kertaa kuvauspaikkana toimii Katarinan taloyhtiön ullakko. Kiitos kaikille kuvausrekvisiittaan osallistuineille henkilöille. Pahoittelemme postauksen loppuosan kuvien nenien punaisuutta, sillä talvi täällä Oulussa asettaa haasteita, jopa sisätiloissa.



Kuvassa Emilialla ovat päällään farkkuanorakki sekä psykedeeliset legginsit Monkista. Kengät ovat Pony -merkkiset ja jostain urheiluliikkeestä ostetut. 


Asu oli rento ja Emilia sai hassuttelemalla toteuttaa itseään.


Ponihuivi pääsi mukaan Emilian asukuviin tänäänkin. Musta, vinolla leikkauksella varustettu neule on Zarasta. Neulos on melko isolla silmukalla tehtyä ja paita on käytännössä lähes läpinäkyvä, vaikka kuva muuta näyttääkin. Mustavalkoiset pöksyt ja piikkikärkiset balleriinat ovat Berliinin Primarkista.






Emilia yksinkertaisesti rakastaa haalariaan. Haalari löytyi Helsingin matkalla vähän aikaa sitten Monkista. Emilia on käyttänyt haalaria lähinnä mustan neuleen kanssa mutta yhdistäessä haalariin esimerkiksi jakun siitä saa hyvinkin juhlavan. Haalarin kangas on hieman silkkinen. 


Emilian kaulakoru on Primarkista. (ylläri)


Kuvan villapaita on tarttunut matkaan Oulun kirpparilta. Hinta oli muutaman euron ja se on jonkun taitavan ihmisen käsintekemä. 


Villapaidan neulos on pehmeä päällä ja paidan kuviot ovat mukavan isot. 


Kuvassa Emilialla on päällään myöskin Oulun kirpparilta löytynyt kauluspaita. Kauluspaidasta löytyneestä lapusta kävi ilmi, että paita on valmistettu Kanadassa varmastikkin kymmeniä vuosia sitten. Kauluspaita ja edellisen kuvan villapaita ovat löytyneet saman ihmisen kirpparipöydästä. Kiitos sinä joku ihana ihminen! Emilian kaulakoru on Indiskasta ja materiaaliltaan puuta. Musta maximekko on löytynyt Primarkista. 



Emännän elkein.


Kuvan neule on Zaran viime kesän mallistoa. Mitä tuosta väristä voi sanoa,, Nam!






Ja tässä Katarinalla on jo edellisessä postauksessa esiintynyt kaulakledju, Leviksen shortsit, Gina Tricotin viitta sekä Dinskon ronttoset.


Tässä Katarina demonstroi viitan liikkuvuutta kiipeilemällä tikkaissa.


Kuvaukset aiheuttivat sekä punaista nenää että pientä jäätymistä, sillä lämpötila ei todellakaan hellelukemia lähennellyt. Tulimme nyt Emilian residenssiin valmistamaan poropullia, sillä Katarinan isä oli ostanut puolikkaan poron ja lahjoittanut siitä köyhälle opiskelijatyttärelleen siivun. Katarina sille ei kuitenkaan  mitään osannut tehdä, sillä hänen kokkaustaitonsa rajoittuvat salaatin pilkkomiseen sekä nuudeleiden keittämiseen. 

-Katarina&Emilia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti