sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Rappiot raunioilla

Oulun sunnuntai valkeni kuin valkenikin aurinkoisena, joten nappasimme kameran messiin ja suuntasimme ulos. Emilia asuu melko lähellä erästä nimeltä mainitsematonta kuvauspaikkaa ja tässäpä lopputulos. Kuvien eteen on nähty vaivaa.


Katarinan taiteellinen näkemys varjojen leikistä.


Emilialla on kuvassa ah niin ihanat farkut suoraan 90-luvulta. Hän löysi ne Lahdesta kirpputorilta huimaan hintaan 3e.Venäläinen kirpputorimyyjä ei ollut farkuista ilmiselvästi yhtä innoissaan - ainakin hinnasta päätellen. Metsänvihreä pipo on tarttunut matkaan Varsovan Topshopista ja takki Berliinin Primarkista. Huivi on H&M, mutta Emilian mielestä niitä ei myyty missään vaiheessa Suomessa. Huivi löytyi Lontoosta. Kengät Fred Perry. (miesten osastolta)




Emilia vannoo vaatteiden ostamisessaan Primarkin nimeen ja odottaa liikkeen saapumista Suomeen. Reppu on löytynyt samalla reissulla takin kanssa Berliinin Primarkista.


Kuvan ruskea nahkatakki on myös kirpputorilöytö suoraa muodin mekasta Parkanosta. Suomessa valmistetulle nahkatakille hintaa oli annettu 5e, joten Emilian oli otettava se kaapinsa täytteeksi. 


Emilian harmaa pipo on peräisin (yllätys yllätys) Primarkista. Hei haloo mutta jos pipon hinta on 1,5e se on keeper! Valkoinen paita on materiaaliltaan sanottakoon mystinen. Se on pehmeä, mutta ei varsinaista puuvillaa. Taitaa sekin olla Primarkin peruja. Vaikka aluspaita ei hyvin näy, se on Monkista. Emilia käyttää sitä usein ja paita tulee varmasti esiintymään myöhemmissä kuvissa.


Kuinka Emilia rakastaakaan kirpputoreja! Viininpunainen takki on Parkanon kirpparilta erään erittäin herttaisen mummon pöydästä, joka myös kehui Emilialle takin maasta taivaaseen. Hinta: 3e. 


Katarinalla päällään Kajaanin kirpparilta löytynyt villakangastakki, hintaa 15 euroa. Asos Market placen hame kustansi huimat 5 euroa, ja jalassa Åhlensin maiharit. Kaulakledju kotoisin todennäköisesti kirpparilta.



Nahkahanskat ovat Tampereen markkinoilta.


Hiukset muuten yrittävät olla violetit, mutta punaiseenhan nuo enemmän taittavat. Kotivärjäys on ihmiselle aatelia.


Iloinen jäätyessään


Hattu ihan naapurimaan suosikkipuljusta eli H&M:ltä


Tässä kuvassa Katarina yrittää esitellä nokkakoruaan. Takki on myöskin Kajaanin kirpputorin helmiä. Maksoi noin kymmenen euroa. 



Kuvauspaikkana meillä tänään toimi nimeltämainitsematon purkutyömaa Oulussa. Emme kuitenkaan uskaltautuneet kaikista villeimpiin työmaakohteisiin, ihan vain maksihameonnettomuuden riskin vuoksi. Jatkossakin aiomme tarjoilla teille korkealaatuisia asukuvia Oulun monimuotoisessa ympäristössä. Seuraava kuvauspaikkamme löytyy kuitenkin sisätiloista. Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille.

-Katarina&Emilia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti